Ankeiler: Door werkzaamheden aan het spoor bij Venlo rijden er op zaterdag en zondag geen treinen tussen Venray en Roermond, meldt Prorail.

- Door werkzaamheden aan het spoor bij Venlo rijden er op zaterdag en zondag geen treinen tussen Venray en Roermond, meldt Prorail. Reizigers tussen Nijmegen en Roermond moeten daardoor rekening houden met een langere reistijd.

Als gevolg van de werkzaamheden komen enkele treinverbindingen te vervallen op vrijdagavond 8 maart tussen Nijmegen en Venlo, en tussen Venlo en Roermond. Op zaterdag 9 en zondag 10 maart rijden er de hele dag geen treinen rijden tussen Venray en Roermond. Vervoersmaatschappij Arriva zet ter vervanging bussen in.

Na 23.00 uur op vrijdag 8 maart vervallen de laatste treinritten tussen Nijmegen en Venlo, en tussen Venlo en Roermond. Op deze trajecten worden dan bussen ingezet. Reizigers naar Roermond moeten in Venlo overstappen op een andere bus. Deze situatie geldt eveneens voor zaterdag- en zondagavond. Overdag kan er gebruik gemaakt worden van reguliere lijnbussen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@gl8media.nl.

Meer over

Deel dit artikel