Onderstaande programma’s kunt u beluisteren op GL8. 

Walter draait door

'Walter draait door' is een programma voor de absolute muziekliefhebber die naast bekend werk ook wat anders wil horen, gepresenteerd door Walter Michielsen. 
De muziek is een samenstelling van gedateerde platen afgewisseld met nieuw uitgebracht materiaal van artiesten die al lang meegaan, maar nog steeds nieuwe werk uitbrengen. Jonge bandjes of artiesten komen zeker aan bod, mits zij passen in de geest van het programma. Een ideale mix van oude en nieuwe muziek. Het eerste uur volop aandacht voor Rock, Blues, Pop en Soul. Het 2e uur komen de meeste stromingen binnen de jazzmuziek aanbod. Iedere week aandacht voor een album van de week, muziekhistorie, achtergrondinformatie over artiesten, muziekstromingen, muziek- en of concertnieuws en albums. Kortom: een radiovriendelijk informatief muziekprogramma. Het programma wordt op dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Volg Walter draait door ook op twitter via @walt_draaitdoor


De Staat van de Gemeenten

Op dinsdag en woensdag zendt GL8 tussen 19.00 en 20.00 uur het actualiteitenprogramma ‘De Staat van de Gemeenten’ uit. Er staat dagelijks een thema centraal; op dinsdag is dit de ondernemer en op woensdag is dit cultuur. U wordt in dit programma middels interviews en berichten volledig op de hoogte gebracht van ‘De Staat van de Gemeenten’. Het programma wordt s`avonds tussen 22.00 en 23.00 uur herhaald.


Studio 54

Elke donderdag van 20.00 tot 23.00 uur Studio 54! 
Studio 54 is een wekelijks radioprogramma met de lekkerste disco, soul & funkmuziek uit de jaren 70 en 80, maar ook recenter uitgebracht materiaal komt aan bod! We informeren met popnieuws over de artiesten uit deze oldskool periode. Wekelijks zijn er 3 mixen te beluisteren en draaien we de langste 12 inch versies en rare grooves.
Like Studio 54 ook op facebook via @studio54onair
Presentatie: Wim van Dijk


Focus Actueel

Ook in het weekend is er veel ruimte voor nieuws en actualiteiten bij GL8. Op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is het tijd voor het nieuws- en actualiteitenprogramma 'Focus Actueel'. Interviews met gasten uit Heumen en Mook en Middelaar, maar ook vanuit de regio in onze studio of op locatie. Aan bod komen cultuur, activiteiten, politiek, enzovoort. 


Muziek met een glimlach

Muziek met een Glimlach is een wekelijks radioprogramma op zondagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur, gemaakt door Piet Buitendijk. Cabaret en Nederlandstalige plaatjes, non-stop achter elkaar en goed voor een glimlach. Wim Sonneveld zei het al: “waar is de gulle lach gebleven?” Nou, bij Muziek met een Glimlach!

 

GL8 Top 30

Op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur presenteert Henri Veldman een eigen hitlijst op GL8. De 30 beste platen van die week komen voorbij.


Symfozone

Liefhebbers van symfonische rock komen op zondagavond tussen 21.00 en 22.00 uur aan hun trekken in het programma 'Symfozone', dat gepresenteerd wordt door Jos Heijmans.